bitcoins

Bitcoins krijgen met privésleutels – een beknopte handleiding

bitcoins

Wat is de beste manier om Bitcoins te krijgen? Wat is de veiligste manier om ze te krijgen en hoe kun je ze snel krijgen? Als je jezelf deze vragen stelt, is dit artikel iets voor jou.

Er zijn in principe twee manieren waarop u snel bitcoins kunt krijgen: snel een groot aantal ervan persoonlijk of op internet kopen. Beide opties zijn riskant. Je moet mensen vertrouwen die je niet kent om er niet met je geld vandoor te gaan. Je moet ook slim genoeg zijn om de risico’s te begrijpen en hoe de uitwisseling werkt. Om een aanzienlijk aantal gratis bitcoins te verdienen, bijvoorbeeld door online games te spelen of online banen te voltooien, moet u een van de vele internetkluisdiensten gebruiken.

Vroeger was het zo dat om een aanzienlijk bedrag aan gratis bitcoins te verdienen, je minstens vijfhonderd dollar aan een portemonnee of een creditcard moest uitgeven en een maand moest wachten om het in te halen. Dit was eigenlijk hoe enkele duizenden mensen elke maand een paar honderd dollar konden verdienen. De vangst is dat het veel geduld en wachten vereiste. Deze services waarmee u een aanzienlijk bedrag gratis geld kunt verdienen, zijn meestal online.

Ze fungeren als een bank voor uw digitale geld.

Hoewel de gedachte om enkele maanden te wachten ontmoedigend lijkt, heeft het veel mensen veel geld bespaard. Vroeger, toen er een bank was, moest je erop vertrouwen dat de werknemers eerlijk waren en niet met je geld wegliepen. U moest ook vertrouwen op de betrouwbaarheid van uw handelaarsgidsen, zoals PayPal en WorldPay, om u van uw geld te voorzien. Deze bedrijven zijn echter allemaal veranderd en de meeste bieden hun diensten niet meer aan via handelaarsgidsen.

In plaats daarvan vereist het nieuwe portefeuillesysteem dat u zich aanmeldt bij services van derden die als uw tussenpersoon optreden. U heeft nog steeds een verkopersaccount nodig om bitcoins te kopen, maar aangezien u geen websites zoals PayPal hoeft te gebruiken, hoeft u zich geen zorgen te maken over dat soort transacties. In plaats daarvan hoeft u alleen websites zoals FAP Turbo of Forex Killer te gebruiken om te kopen en verkopen. Deze diensten fungeren als uw makelaar, die de munten van uw portemonnee naar uw makelaarsaccount overmaakt. Zo simpel is het!

Om de nieuwe technologie op de meest effectieve manier te gebruiken, moet u leren webportefeuilles te gebruiken.

Met persoonlijke websleutels kunt u gemakkelijk transacties uitvoeren vanaf elke computer over de hele wereld. Zodra u een privésleutel heeft, hoeft u alleen maar een website te bezoeken en vervolgens de privésleutels rechtstreeks naar de code van de website te kopiëren. Dit proces is veilig en zorgt ervoor dat niemand anders dezelfde beveiligde sleutels heeft als u. Dus nu u weet hoe u bitcoins kunt krijgen, moet u weten hoe u een veilige portemonnee kunt opzetten.

Krijg meer informatie hier https://www.bitcoinmeester.nl