All

Hoe te investeren in de toekomst van de handel in digitale activa?

etherische

Hoe te investeren in de toekomst van de handel in digitale activa?

Er is nogal wat hype geweest rond de aanstaande lancering van ether. Er zijn echter nog steeds een flink aantal mensen die niet zo goed weten waar de hype over gaat. Daarom heb ik besloten dit korte artikel te schrijven om je te helpen een beter begrip te krijgen van wat er aan de hand is en wat je kunt doen om hiervan te profiteren. Als je meer wilt weten over Bitcoinmeester.nl ethereum en waarom ik het beschouw als een van de beste handelsplatforms voor digitale activa die er zijn, bekijk dan zeker de onderstaande link.

Wat maakt dat beide platforms van elkaar verschillen? In een notendop, ethereum is een virtuele machine (GPX) voor algemene doeleinden die op het mainnet draait, terwijl bitcoin wordt uitgevoerd op het gedistribueerde grootboek dat theblockchain wordt genoemd. In principe vindt er een uitwisseling plaats tussen valuta (ether) en deze uitwisselingen vinden plaats door middel van directe, beveiligde transacties die worden uitgevoerd via de blockchain. De reden waarom ik zeg dat deze transacties snel en moeiteloos plaatsvinden is omdat de blockchain openbaar is. Transacties worden geregistreerd en in de volgorde gehouden, waardoor wordt voorkomen dat mensen met de transactie kunnen knoeien of de keten kunnen hacken en wijzigen.

Omdat de transacties die plaatsvinden binnen de blockchain worden beveiligd door de blockchain zelf, zijn ether- en ethereum-tokens volledig veilig tegen elke vorm van manipulatie. Dit is waarom ik denk dat als je digitale activa zoals ether of ethereum wilt verhandelen, ethereum vanwege deze factoren de beste keuze is. Afgezien van het feit dat het wordt gepromoot als een veilig, snel en goedkoop handelsplatform, biedt ethereum u ook een volledig uitgerust smart contractplatform, compleet met gepersonaliseerde token-verkoopuitvoering, 24-uurs handelsbeheer, compatibiliteit met meerdere portemonnees voor extra beveiliging en eenvoudige handelsplatforms voor meerdere blockchains.

Voor meer info klik je deze site aan: Bitcoinmeester.nl

Tagged