Marketing

Hoe u de LinkedIn Sales Navigator gebruikt om nieuwe leads te vinden en te koesteren

Hoe u de LinkedIn Sales Navigator gebruikt om nieuwe leads te vinden en te koesteren

De DCM Agency LinkedIn Sales Navigator is een tool waarmee verkopers nieuwe leads kunnen identificeren en onderhouden. Het heeft verschillende functies die u helpen prospects te vinden en relaties op te bouwen. Via het tabblad IJsbrekers vind je snel nieuwe prospects. Deze functie toont gerelateerde leads en markeert degenen die in de afgelopen 90 dagen van baan zijn veranderd. Vervolgens kunt u deze leads opslaan in uw Sales Navigator-lijst. Uiteindelijk weet u met wie u contact moet opnemen om de volgende verkoop te doen.

Linkedin Sales Navigator

LinkedIn Sales Navigator heeft geavanceerde filters om verkopers te helpen bij het beheren van hun prospectieprocessen. Met een handige functie voor het maken van aantekeningen kan het hele verkoopteam op één plek samenwerken. Hierdoor heeft de gehele verkoopafdeling één informatiebron. En aangezien de tool kan worden geïntegreerd met andere CRM-oplossingen, zoals Salesforce, Microsoft Dynamics 365 en Zoho CRM, is hij gemakkelijk te gebruiken. U kunt zelfs het ontwerp van uw dashboard aanpassen.

De LinkedIn Sales Navigator biedt standaard meldingen van functiewijzigingen, profielupdates en berichten. Door je te abonneren op deze meldingen, kun je de inhoud van je gesprekken met prospects personaliseren en actueel houden. Er zijn verschillende abonnementen voor LinkedIn Sales Navigator, dus uw team moet evalueren welk abonnement voor hen het beste werkt. De gratis versie is bedoeld voor kleine bedrijven, terwijl de betaalde versie is gericht op grotere organisaties.

Meer info over dit artikel: https://www.dcmagency.com/nl/

Tagged