arts

Meer informatie over Full Diamond Painting-kits

Myth Of Asia

Toen je voor het eerst hoorde over Diamond Painting, deed je waarschijnlijk wat! Doe je wat?! Het blijkt dat diamantschilderij niet gewoon een nieuwe vaardigheid is die de kunstwereld overneemt; Je neemt eigenlijk een gewone foto afgebroken tot een raster op een groot kleverig oppervlak. Diamantschilderijen gebruikt een verscheidenheid aan hulpmiddelen om ingewikkelde en kleurrijke kunstwerken te maken van een basisfoto.

Eerst moet de kunstenaar verschillende hulpmiddelen verkrijgen: twee dubbelzijdige circulaires, een vinylframe (voor uw foto), een diamantmozaïeksnijder (dit zal later nodig zijn), en een paar vilten schaar om de vormen uit het vinyl te snijden Met behulp van de viltschaar kunnen de vierkanten van vinyl gelijkmatig worden getrimd om een frame te maken. De diamanten worden vervolgens in de vierkanten rond het frame geplaatst.

Het diamantkruissteekpatroon wordt gebruikt om de vierkanten samen te steken zoals een puzzel. Het patroon wordt bovenop het vinylframe geplaatst en vervolgens rechts naar buiten gedraaid, zodat het gemakkelijk kan worden afgedrukt op de gewenste afbeeldingsgrootte. Met behulp van de Diamond Cross-steek sjabloon creëert elke persoon een uniek stukje kunstwerk door de foto op hun gekozen achtergrond te nieten. Zodra de foto is voltooid, kunnen de ambachtslieden of vrouwen thuis genieten van hun creatie, door ze in prachtige sieraden te snijden, of deze voor een muur in hun huis in te monteren.

Diamantschilderijen zijn ook verkrijgbaar in andere ambachten, zoals kralen armbanden en kettingen, die worden gemaakt met dezelfde kruissteektechniek en -hulpmiddelen als diamantkruissteekcreaties. Meestal zijn de gebruikte kralen Swarovski-kristallen of glazen kralen. Sommige van de kralen die worden gebruikt voor kralenarmbanden en kettingen kunnen zilveren kralen, turquoise, amethist en meer omvatten. Er zijn ook speciale items zoals sterling zilveren kralen hangers, zilveren manchetknopen en zelfs trouwringen die diamanten opnemen met hun ontwerp. De schoonheid van dit vaartuig is dat elk type metaal, inclusief witgoud, zilver, platina en titanium, kan worden gebruikt om deze prachtige stukjes sieraden en inrichting te creëren.

Wanneer u diamond painting koopt van een professionele ambachtsman of juwelier, is een van de belangrijkste dingen die u over hen leert, hoe te werken met verschillende soorten materialen, zoals zilver, goud en verzilverde kralen, sterling zilveren kralen en nog veel meer. U leert ook hoe u verschillende kralen van verschillende grootte kunt kiezen, zodat u aangepaste stukken kunt maken en waar u moet zoeken wanneer u uw verven en benodigdheden koopt. Deze professionals kunnen u ook vertellen welke tools u nodig hebt om uw project te voltooien, en welke tools u nodig hebt om inkoop te voorkomen. Bijvoorbeeld, met behulp van een onjuiste dubbelzijdige tape om uw meetlint te houden, kan dit resulteren in uw metingen uit inches of zelfs voeten.

Het lijkt misschien erop dat er veel is die gaat in het creëren van de prachtige meesterwerken die je ziet in sieradenwinkels, boetieks en online winkels. Een ervaren vakman weet echter dat dit niet het geval is. Ze weten hoe ze hun vaardigheden moeten nemen en ze in kunstwerken veranderen waar iedereen van kan genieten. Het maakt niet uit wat voor soort meesterwerken u wilt maken, u kunt de volledige diamantschilderkits gebruiken die voor u beschikbaar zijn voor een betaalbare prijs. Of u nu uw eigen stuk wilt maken of u wilt ze al voltooid kopen, u zult het vermogen hebben om het mooie meesterwerk te maken waarvan u altijd hebt gedroomd.

Kijk voor meer informatie op https://www.mythofasia.nl/

Tagged