Financial

Wat is het verschil tussen tokens en andere computersystemen?

ethereum

De nieuwste buzz in de wereld van tokens is ethereum cryptocurrency. Dit project is sterk gebaseerd op het idee om een veiliger en efficiënter uitwisselingsplatform te bieden voor digitale valuta zoals ether en anderen. De tokens worden geslagen met behulp van een technologisch geavanceerde computercode die de whitepaper wordt genoemd. De computercode kan alleen geautoriseerde partijen toestaan om de tokens te verstrekken en uit te geven namens hun eigenaren.

Het token staat onder de vertrouwde tickernaam Ethereal, die volgens het web wordt gebruikt als de universele valuta op internet. Het project bevindt zich momenteel in de testfase en de makers zullen binnenkort zijn MAINT in het najaar van 2014 lanceren. Het is een virtuele machine of een online besturingssysteem, dat werkt bovenop het etherische netwerk. Kortom, het is ontwikkeld door een groep studenten van de Cornell University en gefinancierd door een organisatie die de Federal Reserve van de Verenigde Staten wordt genoemd.

Het gebruik van deze nieuwe valuta bevindt zich nog in de kinderschoenen, maar de toekomst is onbeperkt. Volgens hun ontwikkelaars is de belangrijkste reden waarom het project nodig is, is de economische kracht van de gedecentraliseerde economie die alleen kan worden bereikt door het gebruik van cryptosurfing. Decentrale economie verwijst naar een systeem waar geen enkel lichaam of autoriteit is die over de economie regelt. Er zijn geen brokers of tussenpersoon betrokken en alles is transparant.

Het proces gaat langs de lijnen van een zelfbestuur, zelfondersteunende economie waarin de consumenten zich regelen door het proces van zelfcontracten.

De ontwikkelaars bij Ethreum realiseren het potentieel belang van de technologie achter het ethereumnetwerk. Ze geloven dat als er meer mensen de ethereum Smart Contracten gaan gebruiken, er een aanzienlijke toename zal zijn in de decentralisatie van handel en geldoverdracht binnen de wereldeconomie. Dit is de reden waarom ze een online bedrijf hebben ontwikkeld dat Mist Equity heeft genoemd, die streeft naar bedrijven aan bedrijven die de mogelijkheden willen verkennen om de nieuwe technologie achter het populaire gedecentraliseerde grootboek te gebruiken dat bekend staat als het ethereumnetwerk.

Als u geïnteresseerd bent in het leren van meer over het project, kunt u hun website bezoeken om meer te weten te komen over de diensten die ze aanbieden.

Veel individuen vragen zich misschien af wat het potentiële voordeel van het hebben van ethereum als een token zou zijn. De ontwikkelaars van het project zijn zich er goed van bewust dat er verschillende grote voordelen zijn die van het gebruik van de valuta komen, inclusief het vermogen ervan om gebruikers toegang te krijgen tot het gedistribueerde grootboek van de cloud met behulp van hun computers en privé-sleutelportefeuilles. Dit verlaagt de kosten in verband met het gebruik van het Cloud Computing System, evenals de onderhoudskosten. Het ethereum Smart Contract is ook nuttig omdat het zorgt voor slimme contract-deelnemers om zaken te translaan, zelfs als ze niet voor hun computerschermen staan. Deze functie is erg belangrijk voor particulieren die op de vlucht willen uitvoeren, zoals tijdens het reizen, wanneer hun privacy soms kan worden aangetast tijdens het publiek.

Een van de grootste voordelen van het project is de implementatie van een bewijs van staakmechanisme, dat een stemsysteem gebruikt om ervoor te zorgen dat alleen de beste, de meeste levensvatbare voorstellen aan het netwerk worden gepresenteerd. Het ethereum-netwerk bestaat uit verschillende communities die samenwerken om het netwerkfunctioneel en efficiënt te houden. Als u meer wilt weten over de voordelen van dit nieuwe type computersysteem, kunt u de website van Ethreum bezoeken om meer te weten te komen over de technologie achter het aankomende token.

Klik hier Bitcoinmeester.nl