Zakelijk

Wat moet ik weten over Microsoft SharePoint?

Wat moet ik weten over Microsoft Sharepoint

Wat moet ik weten over Microsoft SharePoint?

SharePoint is een documentbeheer- en samenwerkingsplatform. Het belangrijkste doel is om bedrijven te helpen bij het beheren van hun inhoud. Het wordt gebruikt door industrieën over de hele wereld, en het is met name gericht op enterprise content management. SharePoint is eenvoudig te gebruiken en te configureren dankzij de webgebaseerde gebruikersinterface. Het kan worden gebruikt om sites te maken en te beheren, inhoud te manipuleren en op te slaan en basisworkflows te configureren online beste. U kunt het ook gebruiken om de effectiviteit van de informatiebeheerprocessen van uw bedrijf te meten.

De belangrijkste reden waarom zoveel bedrijven SharePoint gebruiken, is dat het hen helpt slimmer te werken. Het zeer aanpasbare platform maakt het eenvoudig om samenwerkingsteams op te zetten en stimuleert teamwerk. Met SharePoint kunt u zakelijke inhoud maken en beheren, een bedrijfsintranet maken, alledaagse taken automatiseren en apps op maat ontwikkelen. U kunt zelfs repetitieve processen automatiseren met de ingebouwde webservices. U kunt het zelfs gebruiken om uw inhoud te beheren en te delen met andere medewerkers.

Een van de grootste redenen om SharePoint te gebruiken, is dat het gemakkelijker wordt om documenten te delen, te bewerken en te beoordelen. De eerste stap is het opslaan van een document in uw documentbibliotheek. U kunt het vervolgens delen met belanghebbenden. Deze belanghebbenden kunnen het lezen en bewerken, en u heeft maar één versie. U hoeft uw documenten niet langer te e-mailen – ze hoeven alleen maar toegang te krijgen tot uw documentbibliotheek. Geavanceerde beveiligingsmaatregelen zijn essentieel voor bepaalde industrieën, maar daar hoeft u zich geen zorgen over te maken – u hoeft zich nooit meer zorgen te maken over uw documenten.

Link naar de website: Sharepoint modules

Tagged