Verbouwen

Welke vloertegels moet ik kiezen?

welke vloertegels moet ik kiezen

Welke vloertegels moet ik kiezen?

Het schoonmaken van uw tegelvloer is een hele klus en dat hoeft niet zo te zijn als u over het juiste gereedschap beschikt. Ik heb twee hoofdgebieden in ons huis die ik schoonmaak, namelijk de vloertegels in de woonkamer en de met cement betegelde modderkamer. De woonkamertegel is meestal betegeld met cement, maar er is ook een tegelrug die is gemaakt van hout die ik gebruik in mijn bijkeuken, een nis met een deur erop zodat deze kan worden gebruikt voor het opbergen van al het gereedschap waar we aan werken. De cementtegel wordt meestal verzegeld met een acrylsealer. Het houtvoeggedeelte dat van hout is gemaakt, gebruik ik een houtextractor om de grond onder de tegels vandaan te halen. Er is een klein stuk hout waar het voegen wordt gedaan, omdat dit vrij goed en scherp is gesneden, zodat het langs de randen van de tegels snijdt en een heel natuurlijk ogend patroon achterlaat.

Toen ik de tegelvloer in onze bijkeuken aan het schoonmaken was, besloot ik dat ik een grote tegelklus wilde doen waarvan ik dacht dat het me zou helpen geld te besparen, dus kocht ik een hele vrachtwagen met voegmiddel. Het probleem waar ik al snel achter kwam, was dat wanneer je tegels aan het voegen bent, het niet altijd gemakkelijk is om het voegwerk te krijgen waar je het op de tegel wilt hebben, omdat het een ander materiaal is. Dus dit betekende toen dat ik meer voegmiddel moest kopen dan ik aanvankelijk had gepland en als het ging om het verwijderen van het voegmiddel van de vloer, was het te moeilijk om het eraf te halen. Dit betekende dat toen ik probeerde de modderkamervloer schoon te maken, het een echte ramp was en al mijn stukadoors- en behangpapier gewoon te moeilijk was om schoon te maken.

Toen realiseerde ik me dat ik een schoonmaakschema moest maken en me eraan moest houden. Dit werkte eigenlijk goed voor mij, want toen mijn tegelreiniging eenmaal onder controle was, kon ik me concentreren op andere aspecten van mijn grasmaaiwerk. Je weet niet echt welke Retrotegels vloertegels ik moet kiezen totdat je ze daadwerkelijk hebt gebruikt, dus het is moeilijk om te weten welke je moet krijgen en meteen beginnen te gebruiken. Het beste advies dat ik kan geven aan mensen die nieuw zijn in het schoonmaken van hun eigen tegel, is om een stuk touw te gebruiken en te kijken hoe lang je kunt gaan zonder het te gebruiken. Nadat je een paar uur bent weggeweest zonder dat je touwtje is gebruikt, kun je inschatten hoe lang het duurt voordat je je mudroom hebt schoongemaakt.

Klik op de link: https://www.retrotegels.nl/

Tagged