Verbouwen

Welke vloertegels moet ik kiezen?

welke vloertegels moet ik kiezen

Welke vloertegels moet ik kiezen?

Toen ik mijn bungalow betrok, had ik een klein probleempje met welke hier ik moest kiezen? Mijn oorspronkelijke bedoeling was om mijn huis een traditionele, ouderwetse landelijke uitstraling te geven, maar ik wilde geen concessies doen aan de veiligheid van mijn gezin. Het is een vrij grote boerderij, dus er zijn tal van potentiƫle problemen bij het kiezen van welke vloertegels ik moet gebruiken. Er zijn ook tal van andere overwegingen, zoals wat de beste reinigingsmethoden zijn, wat voor soort tegellijm zou werken voor mijn type voegen en of het gebruik van houtlijm voor de tegels de tegels zou beschadigen. Om het kort te maken, besloot ik uiteindelijk dat de vloertegels die ik moest kiezen degene waren met het kleinste aantal aderen erin.

Omdat mijn bungalow op een boerderij staat staat er natuurlijk veel gras in. Om het gras gemaaid te houden, is het belangrijk om een goede reinigingsprocedure te hebben. Mijn eerste aanbeveling zou zijn om de hele boerderij of het veld om de paar jaar professioneel te laten reinigen. Als deze service om de paar jaar wordt uitgevoerd, zou al het vuil van onder het grondoppervlak zich in de loop der jaren hebben opgehoopt en door een dunne laag cement op het oppervlak aan te brengen, wordt toekomstige ophoping voorkomen.

De laatste overweging bij het kiezen van welke vloertegels ik in mijn boerderij wil gebruiken, is hoe gemakkelijk ze schoon te maken zijn. Het schoonmaken van boerderijtegels is niet altijd zo eenvoudig als het schoonmaken van huistegels. Als er tegels zijn die vlekken hebben, kunnen ze meestal alleen worden schoongemaakt met een gespecialiseerde tegelreiniger en in de meeste gevallen moet u ze verwijderen om ze schoon te maken. Voor meer informatie over hoe u uw boerderijtegels het beste kunt schoonmaken, kunt u met iemand van uw plaatselijke tegelwinkel praten.

Meer informatie op: https://www.retrotegels.nl/

Tagged